Lili - prípravok na čistenie podlahových krytín

06.05.2004 Celý región

Lili prípravok na čistenie a údržbu plastových podlahových krytín, vynikajúci tiež na čistení umakartu, dlažby, obkladov a ďalších plastových povrchov. Lili ...
Lili prípravok na čistenie a údržbu plastových podlahových krytín, vynikajúci tiež na čistení umakartu, dlažby, obkladov a ďalších plastových povrchov. Lili je vyrobená na základe biologicky ľahko odbúrateľných tenzidov a derivátov nízkych alkoholov. Je mierne parfémovaná.

Návod na použitie: Lili je koncentrovaný produkt, ktorý sa riedi podľa miery znečistenia 1:5 až 1:200. Pri normálnom znečistení narieďte v pomere 1:10 do riediacej fľaše a aplikujte pomocou rozprašovače na znečistenú plochu. Nechte 20 minút pôsobiť, hrubé nečistoty mechanicky odstráňte, potom umyte čistou vodou bežným spôsobom.

Používaním Lili získate
pomocníka na jednoduché renovovanie zašlých linoleí a podlahových krytín z PVC , záhradného plastového nábytku, plastového riadu
bez námahy si poradí aj s veľmi silným znečistením
je šetrný na pokožku rúk
dá sa použiť na čistenie kotúčov píl od smoly
zjasňuje farby čistených povrchov
odstraňuje niektoré druhy lyžiarských voskov, lepidiel a farieb
odstraňuje čierne škvrny z podláh od gumových podrážok topánok a pneumatík bicyklov
po umytí sa povrch leskne
odstraňuje hmyz z okien automobilov

Veľkosti balenia: 0,5 L, 3 L, 5 L, 15
L
Cena 0,5 l balenia... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... .258, - Sk
Cena 0,5 l rozriedeného výrobku v pomere 1:10... ... ... ... ... ... .25,80 Sk

Skúsenosti s produktom:
Otázka – mám si koupit nové záclony nebo se pokusit ty hodně staré a tmavé znovu vyprat? Přidala jsem Lili a jsou úplně bílé.
H. Picková, Jablonec n. Nisou

Zákaznice Ivana Šimůnková z Turnova mi ukázala černý flek na světlém linu, který zůstal po předešlé majitelce a který nemohla ničím vyčistit. Nastříkali jsme Lili, řeď. 1:10 a po 15 minutách stačilo jen setřít vlhkým hadrem a lino bylo čisté.
L. Kočová, Turnov

Náš kazetový strop v kuchyni, díky tomu, že se kouří, během času získal nehezkou a nezdravou barvu. Nevěděla jsem jak docílit toho, aby získal opět původní barvu. Moje skvělá sponzorka Janička Rejtharová mi poradila Lili a je to opravdu ten nejskvělejší produkt na kazetové stropy.
Málkovi, Vlašim

Bližšie informácie: zivotpo@vadium.sk
 

Vyberte región